Kako odabrati pravi kreveti─ç za psa

Januar 11, 2022

Svaki pas mora imati svoje mesto gde ga niko nec╠üe uznemiravati. Mesto koje c╠üe slu┼żiti kao njegova mirna zona. Gde se penje kada ┼żeli da se odmori ili dobije ┼żelju da bude neometan i sam.

Postoji nekoliko na─Źina da se psu napravi takvo mesto,  mo┼żemo kupiti gajbu, kavez, kreveti─ç ili jastuk.

Lokacija kreveti─ça

Tako─Ĺe treba razmotriti izbor kreveti─ça s obzirom na mesto gde c╠üe se kreveti─ç nalaziti. Na mestu gde c╠üe biti hladnije, pa ─Źak i promaja, treba izabrati kreveti─ç sa višim bo─Źnim stranicama, ku─çicu, kreveti─ç u obliku kuc╠üice, ili gajbu u kojoj sigurno nec╠üe biti hladno. Naprotiv, za zagrejanu sobu mo┼żemo birati izme─Ĺu jastuka i kreveti─ça.

Materijal i odr┼żavanje

Kada znate gde da postavite kreveti─ç, tako─Ĺe morate da razmislite od kog materijala c╠üe biti napravljen. Ako kupujete kreveti─ç za psa koji je napolju, na terasi ili najviše u hodniku, preporu─Źujemo da odaberete materijal koji se lako ─Źisti. Na primer, idealan c╠üe biti kreveti─ç od ─Źvrstog najlona, koji savršeno dr┼żi oblik i odbija prljavštinu. Naprotiv, ako imate svog psa kod kuc╠üe tokom cele godine i pa┼żljivo ga ─Źistite kada do─Ĺete spolja, mo┼żete birati izme─Ĺu širokog asortimana pamu─Źnih krevetic╠üa, ili mo┼żda kreveti─ça sašivenih od modernog pliša.

Prilikom izbora, tako─Ĺe ne zaboravite da se raspitate o moguc╠ünostima odr┼żavanja. Proizvo─Ĺa─Ź je u obavezi da na svakom proizvodu navede materijal i preporu─Źeni na─Źin odr┼żavanja i tretmana kako se oblik ne bi menjao. Kreveti─çi za pse se vrlo ─Źesto peru u veš mašini, pa je prakti─Źno kupiti kreveti─ç sa odvojivim poklopcem.

Veli─Źina kreveti─ça

Krevet za pse mora biti prostran i udoban a u isto vreme, ni prevelik ni premali. Svaki pas ima svoj omiljeni polo┼żaj za spavanje, pa je najlakše izmeriti psa tokom spavanja, dodati još nekoliko centimetara i od toga polaziti. Ukoliko kupujete kreveti─ç  za štenca, potrebno je voditi ra─Źuna da c╠üete vremenom morati zameniti kreveti─ç za vec╠üi.

Zooland © 2022. Sva prava zadr┼żana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.