DENTASTAR za male i velike pse

Oktobar 19, 2021

Donosimo vam poslastice za zdrave zube vaših kućnih ljubimaca! Ne samo da će se psi neko vreme zabavljati  sa našim poslasticama u obliku krsta DENTASTAR, već će imati i zdrave zube i desni, ojačati mišiće za žvakanje i lepo osvežiti dah.

Da li znate proizvod DENTASTAR za velike ps

To je funkcionalna poslastica za čišćenje zuba za pse, koja se ne cepa i može se žvakati. Grizeći, pas prirodno jača žvačne mišiće i čisti zube. Ne samo da mali psi imaju probleme sa zubima, već i veliki mogu imati ružan premaz na zubima ili neprivlačan dah. Zato smo razvili stomatološke tretmane DENTASTAR kako bismo im pomogli da imaju blistave zube i svež dah.

Psima se svakodnevno stvaraju zubne naslage i kamen. Možete ih pobediti uz ukusne stomatološke poslastice za pse iz serije DENTASTAR, koje imaju oblik krsta, što osigurava bolje grickanje i efikasno čišćenje zuba.

DENTASTAR mini za male i srednje pse

DENTASTAR mini je sličan proizvod koji je namenjen malim i srednjim psima uz jedan veliki BONUS - sadrži aromu nane, peršuna i  ukus eukaliptusa.

Koja je korist od nane i peršuna?

Nana i peršun pomažu boljem varenju. Osim toga, nana može smanjiti osećaj mučnine i nadutosti, što je čini pogodnom čak i ako psa vodite sa sobom na putovanja. Miris eukaliptusa osvežava dah psa.

Naš asortiman DENTASTAR zubnih krsta je stoga potpuno za sve veličine rasa

 

Zooland © 2022. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.