Akinu VITALITY

Mart 9, 2022

Da li ste probali različite vrste granula, ali nijedna od njih nikada nije odgovarala vašem ljubimcu? Ili tražite kvalitetnu alternativu postojećim? Imali smo sličnu situaciju – nikada nismo bili u potpunosti zadovoljni ponudom na tržištu. Zato smo odlučili da sami pokrenemo kvalitetnu hranu za naše ljubimce, i to po odličnoj ceni.

Sada Vam možemo ponuditi super-premium hranu Akinu VITALITY, koja kvalitetom sastojaka i izbalansiranošću receptura zadovoljava zahteve za zdravim i dugim životom naših ljubimaca. Pored mesa i priloga, sadrži i voće, začinsko bilje, vitamine i prebiotike. Hrana je holistička i bogata mesom.

 

Naša kompletna hrana je za sve veličine rasa i svakog uzrasta pasa i mačaka.

Akinu VITALITY ne sadrži soju, kukuruz, genetski modifikovane sirovine, niti boje ili konzervanse koji bi opteretili organizam ljubimca.

 

Sveže meso sadrže sve recepture Akinu VITALITY. Sveže meso je neophodan izvor vitalnosti i zdravog razvoja. Svi recepti su GLUTEN FREE - bez glutena, odnosno bez alergena  glutena. Prilog u hrani je najčešće pirinač, hrana je LOW GRAIN - sa smanjenim sadržajem žitarica. Hipoalergenski  GRAIN FREE   recept -  receptura bez žitarica , formula je sa krompirom. Uravnotežen odnos makronutrijata sa dodatkom bilja, voća i prebiotika u sastavu odgovara zahtevima za takozvanim holističkim pristupom ishrani. Akinu VITALITY obećava ne samo vitalni život naših ljubimaca, već i dobar osećaj njihovih odgajivača koji žele najbolje za svoje ljubimce. Ukus hrane je testiran u činijama za pse i mačke, Akinu VITALITY je osvojio čak i najprefinijene jezike.

Izrazi koje je dobro znati:

Holistička hrana – to  je hrana pripremljena tako da pomaže sprečiti potencijalne zdravstvene probleme. Holistička hrana stoga treba da ima pozitivan efekat na ceo organizam. Ne samo kvalitetno nahraniti, već i  zaštititi svog ljubimca. U slučaju holističke hrane, to se u velikoj meri obezbeđuje dodavanjem biljaka.

Low grain       - smanjen sadržaj žitarica (pirinač)

Gluten free     - recepti bez glutena

Fresh meat      - sadrži sveže meso

Prebiotics        - prebiotici za zdravo varenje

Fruits a Herbs - voće kao izvor vlakana, začinsko bilje

Zooland © 2022. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.